Ochrana osobních údajů

Společnost ZONER software a.s. prohlašuje, že zpracování osobních údajů probíhá v souladu s ustanoveními zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a od počátku jeho účinnosti 25.5.2018 i v souladu s obecným nařízením EU o ochraně osobních údajů 2016/679 známým jako GDPR (dále jako Nařízení). Pro kompletní informace o zpracování osobních údajů společností Zoner software navštivte dokumenty uvedené níže.

Informace k produktům Zoner Antivirus

Ve společnosti ZONER software, a.s. přikládáme ochraně osobních údajů velkou váhu. Zde najdete veškeré informace ohledně ochrany a zacházení s osobními údaji.

Zásady ochrany osobních údajů (tzv. Privacy policy) produktů ZONER antivirus

Informace k ostatním produktům a službám

Naše společnost poskytuje celou řadu různých služeb a webových stránek. Informace o zpracování osobních údajů jsou sjednoceny pro internetové služby na webu CZECHIA.COM (viz odkazy níže) a pro divizi SW na Zoner.cz.

V souvislosti s účinností nařízení GDPR jsme zveřejnili následující dokumenty sloužící pro transparentní seznámení našich zákazníků s principy a zásadami ochrany osobních údajů, na základě kterých si správci osobních údajů vybírají své zpracovatele vyhovující článku 27 odst. 1 Nařízení.

Kompletní znění NAŘÍZENÍ EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) je dostupné v Úředním věstníku Evropské unie.


Novinky z vývoje

Redesign aplikací pro Android

Aplikace Zoner AntiVirus Free a Zoner Mobile Security dostaly při aktualizaci nový modernější design. Aplikace stále podporuje režim zobrazení pro mobil a…

Android 7 omezuje funkce ZAV

Kvůli změnám v architektuře systému není možné v Androidu 7 využít některé funkce Zoner AntiVirus Free a Zoner Mobile Security. Majitelé…

ZAV je kompatibilní s Android 8 Oreo

Zoner AntiVirus Free byl updatován na verzi 1.13.5, Zoner Mobile Security na verzi 1.6.5 a uživatelé obou verzí aplikace je mohou…

Zobrazit záznamy

Píšou o nás

Vývoj používání HTTPS podle statistik Googlu

Odhadnout míru použití protokolu HTTPS na internetu je těžký úkol, proto se většinou vychází ze srovnání největších a nejznámějších serverů.

Od července čeká HTTP v Chrome konečná

Uvedení Chrome 68 bude pro svět internetu zlomové: Veškeré webové stránky nevybavené SSL/TLS certifikátem budou v této nové verzi prohlížeče od…

Proč jsou code signing certifikáty nepostradatelné?

Možná nejste přímými uživateli code signing certifikátů, ale přesto jste s nimi určitě (i když třeba nevědomky) pracovali nebo o…

Všechny články

Novinky z blogu

Nové webové stránky

S potěšením oznamujeme, že jsme vypustili nové webové stránky oddělení ZONER AntiVirus. Kromě českého jazyka bude brzy vydána i anglická…

Číst blog